Accesarea/utilizarea website-ului www.electroarges.ro, implica acordul dumneavoastra asupra termenilor si conditiilor de mai jos si va obliga la respectarea acestora.

Informatii despre produsele/serviciile oferite de Electroarges S.A.
Aceste pagini constituie o prezentare generala a produselor si serviciilor, preturile, culorile si descrierea produselor putand fi modificate/actualizate in orice moment fara ca aceasta sa presupuna responsabilitatea societatii.
Preturile produselor pot fi actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
Pentru informatii cu privire la tarife si/sau disponibilitatea produselor/serviciilor, va stam la dispozitie in sectiunea Contact a website-ului.

Comenzi, plati si modalitati de livrare
Toate preturile afisate sunt in RON si includ TVA + Taxa de Timbru Verde.
Preturile afisate nu includ si taxele de transport, acestea fiind notate separat pe factura fiscala si achitate integral de Client.
Factura fiscala se emite conform legilor in vigoare din Romania si se transmite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.
Plata poate fi de tip ramburs la primirea coletului sau prin transfer bancar in conturile indicate de Electroarges S.A., prin emiterea unei facturi proforme.
Termenele de livrare sunt communicate la plasarea comenzilor si pot fi diferite pentru anumite produse, in functie de cantitatea solicitata, stocul current si/sau durata de productie.
Orice comanda efectuata pe site-ul www.electroarges.ro se considera un Contract intre Client si Electroarges S.A. si trebuie onorat de ambele parti implicate. Societatea isi asuma executarea/livrarea produselor si serviciilor comandate, in timp ce Clientul onoreaza contravaloarea ordinului de comanda.
Transportul produselor comandate poate fi:

  1. Prin curierat propriu (in functie de cantitatea solicitata si destinatia produselor)
  2. Prin serviciul de curierat al companiilor special destinate in aces scop (responsabilitatea pentru transportul in siguranta al produselor comandate si expediate prin acest mijloc, revine integral transportatorului).
  3. Prin Posta Romana (responsabilitatea pentru transportul in siguranta al produselor comandate si expediate prin acest mijloc, revine integral transportatorului).
  4. Preluare de la sediul Electroarges S.A.

Politica de retur
Toate produsele achizitionate online de pe site-ul www.electroarges.ro pot fi returnate in termen de 15 zile calendaristice.
Termenul decurge de la intrarea in posesia fizica a produselor de catre Client.
Toate produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care Clientul a intrat in posesia lor. Nu se accepta produsele asupra carora s-au efectuat interventii neautorizate sau care au fost deteriorate sub orice forma (urme de uzura/folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice).
De asemenea, nu se accepta la retur produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile, documentele (certificatul de garantie in original, manualul de utilizare, alte documente ce au intrat in componenta produsului livrat) si ambalajul original.
Produsele personalizate la cerere conform comenzii realizate de Client sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere.
In cazul in care la primirea podusului/produselor se constata lipsa unui accesoriu sau unor documente, clientul trebuie sa anunte Producatorul, prin e-mail sau telefonic, in 24h pentru solutionarea problemei.
Electroarges S.A. nu raspunde de lipsa accesoriilor din pachet daca acesta a fost desfacut inainte de receptia Clientului, rupt sau deteriorat in timpul transportului.
Constituie raspunderea clientului de a verifica starea coletului, la transportul prin posta sau curierat, acesta avand posibilitatea de a refuza marfa daca observa cele mentionate mai sus. In acest caz Clientul trebuie sa anunte in cel mai scurt timp Producatorul de problema intampinata.
Daca toate criteriile de retur sunt indeplinite, Electroarges S.A. va returna contravaloarea produsului/produselor, cash sau in contul bancar, in functie de modalitatea folosita la achizitionare.
Costul transportului de retur este suportat integral de Client.

Garantia produselor
Toate produsele vandute si livrate de catre Electroarges S.A. beneficiaza de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare.
Daca produsul/produsele achizitionate sub marca ARGIS se defecteaza in perioada de garantie, Clientul are obligatia de a transmite produsul/produsele catre service-ul Producatorului, care va prelua intreaga responsabilitate solutionarii garantiei, reparatia fiind asigurata de catre acesta.